Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Zomerhuisje kopen Limburg

Zomerhuisje kopen Limburg

  • Zomerhuisjes te koop
  • Ruime kavels inclusief parkeerplaats
  • Vakantiepark nabij de Maas

Zomerhuisje kopen in Limburg

Altijd al gedroomd van een eigen vakantiehuis in Limburg? Dit is uw kans! Bij Residence Heijendael, in het Limburgse Heijen, kunt u namelijk een zomerhuisje kopen. Een droomhuis midden in het natuurschoon van Nationaal Park de Maasduinen, op de grens van Limburg en Brabant én tegelijkertijd op korte afstand van Duitsland. Wie wil dat nu niet? Bij Residence Heijendael helpen we u graag met het proces om een zomerhuisje in Limburg te kopen. Of u het zomerhuisje nu koopt voor eigen gebruik of om (deels) te verhuren: wij begeleiden u van A tot Z! 

✔️ Professionele verhuurorganisatie

Zomerhuisje te koop bij Residence Heijendael

Bij ons kunt u een zomerhuisje kopen in Limburg voor 4 of 6 personen. Dankzij ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd uw droomhuis. Twee of drie slaapkamers, parkeerplaatsen, een ruime tuin, een ligging aan het water? Wij helpen u met uw zoektocht naar uw favoriete zomerhuis in Limburg!

Eén ding is zeker: aan ruimte geen gebrek met onze kavels van minimaal 225 m² tot ruim 800 m² groot. En besluit u een zomerhuisje in Limburg te kopen bij ons? Dan maakt u onbeperkt gebruik van het zwembad en de speeltuin. Wel zo leuk voor de kinderen!

Residence Heijendael in het kort:

✔️ Recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen

✔️ Ruime kavels van 225 tot 800 m²

✔️ Toplocatie in de natuur van Noord-Limburg

✔️ Zwembad en speeltuin voor de kinderen

✔️ Professionele verhuurorganisatie

Zomerhuisje kopen voor eigen gebruik en/of verhuur

Een zomerhuisje kopen in Limburg biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u bij ons een chalet kopen voor eigen gebruik, maar kunt u het zomerhuisje ook kopen als investering. De derde optie? Een combinatie van beide. Wij sommen de mogelijkheden kort voor u op:

➤ Eigen gebruik - U koopt het zomerhuisje helemaal voor uzelf. Vakantie vieren op de momenten dat het u uitkomt! Last minute een zomers weekend weg? Geen probleem, uw recreatiewoning is altijd beschikbaar.

➤ Verhuur - U stelt uw zomerhuisje beschikbaar voor de verhuur, zodat u een aantrekkelijk rendement kunt ontvangen op deze investering. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig.

➤ Combinatie eigen gebruik en verhuur - Vakantie vieren in uw vakantiehuis wanneer u dat wilt en op de momenten daarbuiten uw zomerhuisje beschikbaar stellen voor de verhuur. Een fijne combinatie!

Meer informatie?

Ons aanbod zomerhuisjes in Limburg: