Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Vakantiehuisje kopen voor verhuur

Vakantiehuisje kopen voor verhuur

  • Zorgeloos investeren
  • Ontvang een aantrekkelijk rendement
  • Professionele verhuurorganisatie

Vakantiehuisje kopen voor verhuur in Limburg

Het kopen en verhuren van een vakantiehuis is booming. Door de huidige rentestanden en nieuwe regels, zoals de opkoopbescherming, is investeren in recreatief vastgoed een uitstekende manier om uw kapitaal te laten groeien. Recreatief vastgoed is over het algemeen een investering die waardevast is en het verhuren levert een aantrekkelijk rendement op. Een recreatiewoning kopen en verhuren biedt dus een uitstekend alternatief voor het traditionele sparen.

Vakantiewoning kopen voor de verhuur

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen en verhuren zijn er meerdere mogelijkheden. Bij Residence Heijendael kunt u kiezen uit twee vormen als het gaat om het verhuren van een vakantiewoning. Zo kunt u kiezen voor volledige of gedeeltelijke verhuur. Bij het kopen en volledig verhuren van een vakantiehuis kunt u zelf geen gebruik maken van de woning. Omdat de vakantiewoning volledig wordt verhuurd ontvang u een aantrekkelijk en gegarandeerd rendement.

Wanneer u af en toe zelf gebruik wilt maken van de woning kunt u kiezen voor gedeeltelijk verhuur. Hierbij is de vakantiewoning beschikbaar voor de verhuur op de momenten dat u zelf geen gebruik maakt van de vakantiewoning. Het rendement is hierbij afhankelijk van de verhuuropbrengsten en is minder dan wanneer u kiest voor volledige verhuur.

Een recreatiewoning kopen maar niet verhuren? Dat kan ook bij Residence Heijendael. Het is mogelijk om een vakantiehuis te kopen voor enkel recreatief eigen gebruik. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Vakantiewoning kopen en verhuren

Residence Heijendael heeft een ruim aanbod met vakantiewoningen te koop die geschikt zijn om te verhuren. De woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Uniek bij Residence Heijendael zijn de grote kavels van de woningen, minimaal 225m² tot ruim 800m². Daarnaast mogen u en uw gasten gebruik maken van alle faciliteiten. Zo heeft het park een buitenzwembad met glijbaan, een speeltuin en een jeu de boules baan. Naast de faciliteiten beschikt Residence Heijendael over een professionele verhuurorganisatie. Dit zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgd en ze regelen alles omtrent de verhuur van uw recreatiewoning.

Wilt u een vakantiehuisje kopen en verhuren en benieuwd naar de mogelijkheden bij Residence Heijendael? Neem dan contact met ons op of vraag de informatiebrochure aan.

Bekijk het aanbod om een recreatiewoning kopen en verhuren