Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Chalet te koop Limburg

Chalet te koop Limburg

  • Chalets te koop
  • In het Limburgse Heijen
  • Op ruime kavels

Chalet te koop in Limburg

Denkt u na over het kopen van een chalet in Limburg? Lees en kijk dan zeker verder en raak bekend met de mogelijkheden om een chalet te kopen in Limburg bij Residence Heijendael. Bent u specifiek geïnteresseerd om een recentelijk opgeleverd of nieuw chalet te kopen? Op ons park zijn beide opties mogelijk om te investeren in een vakantiehuis. Onze chalets te koop in Limburg zijn geschikt voor maximaal 6 personen en staan op ruime kavels. 

Chalet kopen in Limburg bij Residence Heijendael

Deze natuurrijke en veelzijdige omgeving maakt dat wij een aantrekkelijk aanbod chalets te koop hebben. Arcen ligt op slechts 24 minuten en de route vanaf ons park naar dit bekende kasteeldorpje loopt geheel langs het schitterende Nationaal Park De Maasduinen. Tegelijkertijd bevindt uw zomerhuisje zich op slechts 15 minuten van de Duitse grens, nabij Noord-Brabant én Gelderland. Een ideaal uitgangspunt voor vakantiegangers, wat een chalet in Limburg kopen bij Residence Heijendael erg aantrekkelijk maakt. 

Residence Heijendael biedt u een chalet op eigen grond te koop aan. U beschikt over een zeer ruime kavel met eigen parkeerplaats en een ruime tuin met terras. Uw chalet is voorzien van moderne gemakken en een stijlvolle inrichting. De chalets liggen tegen het bos aan en vlak bij Nationaal Park de Maasduinen. Koopt u bij ons een chalet? Dan koopt u een natuurhuisje. U heeft de keuze uit verschillende typen chalets met een hoogwaardig design.

Impressie van onze chalets te koop in Limburg

Over Residence Heijendael

Bij onze chalets te koop in Limburg kunt u kiezen voor volledige verhuur of eigen gebruik of een combinatie hiervan. Afhankelijk van uw keuze verschilt het rendement. Bij volledige verhuur ontvangt u een zeer aantrekkelijk rendement. Ook zal onze professionele verhuurorganisatie u ontzorgen bij de verhuur. Tevens zorgen wij voor persoonlijke begeleiding in het aankooptraject van uw investering in recreatief vastgoed.

Zowel vakantiegangers als eigenaren van een recreatiewoning in Limburg kunnen gebruik maken van de parkfaciliteiten. Het zwembad met glijbaan en apart peuterbad, de buitenspeeltuin, de jeu de boules baan en de horeca bieden alle leeftijden veel plezier. Tevens biedt de omgeving veel mogelijkheden voor ontspanning en inspanning. 

Residence Heijendael is een aantrekkelijke locatie voor een vakantie, wat een nieuw chalet kopen in Heijen eveneens interessant maakt. 

Chalets te koop:

  • Aanbod nieuw en recentelijk opgeleverde chalets
  • Luxe chalets voor maximaal 6 personen
  • Ruime kavels met tuin en parkeerplek
  • Persoonlijke begeleiding in het aankooptraject
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement
  • Zorgeloos investeren

Bekijk ons aanbod chalet te koop in Limburg ⤵