Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Tweede huis kopen in Nederland

Tweede huis kopen in Nederland

  • Tweede huis in Limburg
  • Voor eigen gebruik en verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie

Tweede huis kopen in Limburg

Op zoek naar een tweede huis in Nederland om te kopen voor eigen gebruik of de verhuur? Dan is een vakantiewoning kopen bij Residence Heijendael in Limburg een perfecte keuze. Residence Heijendael heeft een ruim aanbod luxe vakantiewoningen gelegen op een veelzijdige locatie nabij de Maas in Noord-Limburg. De provincie is met haar afwisselende en natuurrijke landschap een echte toeristentrekker wat het extra aantrekkelijk maakt om een tweede woning te kopen en te verhuren. Een groot voordeel van een woning kopen bij Residence Heijendael is dat u keuze heeft uit kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Wanneer u kiest voor volledige of gedeeltelijke verhuur zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

Tweede woning kopen als belegging

Veel mensen kopen een tweede woning voor de volledige verhuur met het oog op een aantrekkelijk rendement. Wanneer u investeert in een vakantiewoning bij Residence Heijendael kunt u naast het rendement ook genieten van vakantieplezier. Een tweede huis om helemaal tot rust te komen in de Limburgse natuur is bovendien een goed alternatief voor sparen. In de dagen dat u geen gebruik maakt van uw woning zal onze professionele verhuurorganisatie de verhuur op zich nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tweede woning. Wilt u de vakantiewoning kopen voor de volledige verhuur? Dat kan ook. Onze verhuurorganisatie heeft jarenlange ervaring in de recreatiebranche en zal zorgen voor juiste bezettingsgraad.

In het kort ⤵

✔ Gelegen in Heijen, Noord-Limburg
✔ Recreatiewoningen tot 6 personen
✔ Grote kavels tussen de 225m² en 800m²
✔ Buitenzwembad met glijbaan + peuterbad met glijbaan

Tweede huis kopen in Nederland

Bij Residence Heijendael heeft u een ruime keuze uit verschillende woningen geschikt tot 6 personen. Wat de woningen bij Residence Heijendael uniek maakt zijn de grote kavels waarop de woningen staan, minimaal 225m² tot ruim 800m². De grote kavels zorgen voor voldoende privacy en rust zodat u optimaal kunt genieten. Daarnaast beschikt het park over diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat een verblijf in uw tweede huis als een echte vakantie aanvoelt. Op het park is een jeu de boules baan, speeltuin en buitenzwembad met glijbaan aanwezig wat ervoor zorgt dat het park ook geschikt is voor kinderen.

Wilt u een tweede huis in Limburg kopen bekijk dan het aanbod van Residence Heijendael en neem contact met ons op!

Bekijk onze mogelijkheden om een tweede huis te kopen in Noord-Limburg