Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Residence Heijendael Verkoop

Gegarandeerd rendement

Rendement & Garanties

Verhuren

Wij werken met de meest gerenommeerde verhuurorganisaties in de markt en geven u indien gewenst zelf een gegarandeerd rendement op uw totale investering.

Netto… dus na aftrek van ALLE kosten welke wij voor u natuurlijk tot op de eurocent inzichtelijk maken, zodat er geen enkel misverstand bestaat over uw opbrengsten. Wij verhuren uw woning dan geheel zorgeloos en betalen u maandelijks de gegarandeerde opbrengsten uit. Wenst u ook zelf gebruik te maken van de woning? Dit kan natuurlijk ook.

Persoonlijk gesprek

Wij rekenen graag voor u uit in een persoonlijk gesprek hoeveel uw opbrengsten zullen gaan bedragen. Buiten deze berekening vallen uw eigen vakanties in de recreatiewoning, Immers, deze brengt u immers nagenoeg kosteloos in de eigen woning door. Vakantie vieren in eigen land in uw eigen woning wordt zo geen kostenpost meer, maar gaat geld opleveren!

De belastingdienst en uw recreatiewoning

Eén van de aantrekkelijke kanten van de aankoop van een recreatiewoning is dat de btw kan worden teruggevorderd bij verhuur. Er zijn hier wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Bekijk ons aanbod

Met welke belasting heb ik te maken?

Als u een vakantiehuis heeft gekocht krijgt u met een aantal fiscale zaken te maken los van de btw.

Welke zijn deze dan precies ?
Onroerend goed belasting
Eigenaren van een recreatiewoning inclusief grond betalen jaarlijkse onroerend zaak belasting. De hoogte van de aanslag wordt bepaald door de WOZ-waarde van het huis en de tarieven van de gemeente. Die tarieven zijn in 2007 losgelaten en gemeenten kunnen zelf hun tarieven bepalen. Kijk voor informatie op de site van de gemeente waar uw recreatiewoning staat.
Forensenbelasting
Gemeenten kunnen forensenbelasting heffen aan eigenaren van een tweede huis. Criterium voor de belasting is dat de eigenaar gedurende een belastingjaar meer dan negentig maal heeft overnacht in de gemeente. In de praktijk hanteren lang niet alle gemeentes forensenbelasting. Vaak kan op een eenvoudige manier bezwaar worden gemaakt tegen deze belasting door middel van de model-bezwaarschriften die op internet te vinden zijn.

Toeristenbelasting
Toeristenbelasting moet worden betaald aan de gemeente en is bedoeld om het gebruik van de voorzieningen door gasten in de gemeente van de voorzieningen te compenseren. Informatie over de tarieven is bij de gemeente te vinden. Wie zijn tweede huis verhuurt kan op zijn beurt toeristenbelasting doorbelasten aan de gasten. Als u het verhuurt via een organisatie zorgen deze voor de belasting.
Overige gemeentelijke lasten
Naast bovenstaande heffingen betaalt de huiseigenaar ook waterschapslasten en afvalstoffenheffing (huisvuil) aan de gemeente. Het tarief verschilt ook hier per gemeente. Kijk op de gemeente site voor de actuele tarieven.