Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Natuurhuisje kopen

Natuurhuisje kopen

  • Diverse natuurhuisjes te koop
  • Gelegen in Heijen, Limburg
  • Nabij Nationaal Park De Maasduinen

Natuurhuisje kopen

Natuurhuisjes zijn geliefd bij veel vakantiegangers en de ideale plek waar inspanning en ontspanning samenkomen. Een natuurhuisje kopen is dan ook een slimme investering. De populariteit van een natuurhuisje biedt goede verhuurmogelijkheden én u kunt kiezen om zo vaak als u wilt te genieten van uw eigen vakantiehuis in Limburg. Bij Residence Heijendael in het Limburgse Heijen staan diverse natuurhuisjes te koop. Het park grenst aan het bos en ligt vlak bij Nationaal Park De Maasduinen. Een schitterende locatie om een natuurhuisje te kopen in Nederland!

Natuurhuisjes te koop bij Residence Heijendael

Natuurhuisje te koop in Limburg

Bij Residence Heijendael kunt u een natuurhuisje kopen in Limburg, in Heijen om precies te zijn. Wat dit een unieke locatie maakt? De ligging op slechts 15 minuten van Duitsland, een klein halfuur van Nijmegen, grenzend aan Noord-Brabant én nabij Nationaal Park De Maasduinen. Dit biedt talloze mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten voor vakantiegangers én eigenaren. 

Welk natuurhuisje te koop wordt aangeboden op ons park? Wanneer u wilt investeren in een vakantiehuis heeft u de keuze uit verschillende typen natuurhuisjes welke plaats bieden aan maximaal 6 personen. Alle natuurhuisjes zijn recentelijk gebouwd en beschikken over de gewenste moderne voorzieningen. Uw natuurhuisje bevindt zich op een zeer ruime kavel, met plaats voor een parkeerplek, ruim terras en grasveld of beplanting. Heeft u voorkeur voor een natuurhuisje gelegen aan de bosrand of aan het water? Residence Heijendael biedt vele mogelijkheden om een natuurhuisje te kopen in Limburg.

Over Residence Heijendael

Een familiair vakantiepark, luxueus zonder pretenties. Dat onderscheidt Residence Heijendael. Zorgeloos investeren in een natuurhuisje kan voor eigen gebruik, voor volledige verhuur of een combinatie hiervan. Onze professionele verhuurorganisatie neemt u veel werk uit handen. Tijdens de aankoop van uw natuurhuisje zorgen wij voor voldoende persoonlijke begeleiding gedurende het aankooptraject. 

Voor zowel vakantiegangers als eigenaren zijn de parkfaciliteiten beschikbaar tijdens het verblijf. Op ons vakantiepark treft u een buitenzwembad met grote glijbaan en een apart peuterbad, een jeu de boules baan, grote buitenspeeltuin, een restaurant, fietsverhuur en wasserette. Op deze unieke locatie heeft ook de omgeving veel te bieden. Wandelen, fietsen, varen, golfen of het bezoeken van historische plekken, gezellige steden en prachtige natuurgebieden maken dit een zeer geliefde vakantieplek. 

Bekijk onze mogelijkheden om een natuurhuisje te kopen