Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Vakantiewoning kopen Noord-Brabant

Vakantiewoning kopen nabij Noord-Brabant

  • Vakantiewoningen tot 6 personen
  • Kavels tussen de 225m² en 800m²
  • Nabij Nationaal Park de Maasduinen

Vakantiewoning kopen Noord-Brabant

Wilt u graag een vakantiehuisje kopen in of nabij Noord-Brabant? Bekijk dan eens het aanbod van Residence Heijendael. Het vakantiepark is gelegen in Heijen, Limburg op slechts 4 kilometer van de provincie Noord-Brabant. Het park biedt een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Brabantse natuur. Een vakantiehuis kopen nabij Noord-Brabant is mogelijk voor de verhuur, voor eigen gebruik of een combinatie van beide. Wat u ook kiest, bij Residence Heijendael bent u aan het juiste adres.

Vakantiewoning te koop in Noord-Brabant

Bij Residence Heijendael heeft u de mogelijkheid om een tweede huis te kopen nabij Noord-Brabant om deze vervolgens te verhuren. Wanneer u kiest voor verhuur zal u volledig worden ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw investering en het (gegarandeerde) rendement.

De vakantiehuisjes van Residence Heijendael zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Maar wat maakt de woningen nou zo uniek? Dat is de grote van de kavels. De woningen zijn namelijk gelegen op kavels van minimaal 225m² tot 800m². Naast de grote kavels beschikt het park over diverse faciliteiten zoals een buitenzwembad met glijbaan, speeltuin en jue de boules baan. Dit maakt het park ook geschikt voor kinderen en gezinnen.

Vakantiehuisjes kopen Noord-Brabant

Wanneer u besluit om vakantiewoning te kopen nabij Noord-Brabant bij Residence Heijendael bent u zeker van een perfecte vakantiebestemming. Door de unieke ligging in de regio bent u binnen no-time in Noord-Brabant en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Nationaal Park de Maasduinen. Daarnaast ligt het vakantiepark op 15 minuten van Duitsland en op een klein half uur van Nijmegen. De woningen, faciliteiten en omgeving maken Residence Heijendael tot een populaire vakantiebestemming onder veel vakantiegangers. Een perfecte plek om te investeren in een vakantiewoning.

In het kort ⤵

✔ 4 kilometer vanaf Noord-Brabant
✔ Recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen
✔ Grote kavels tussen de 225m² en 800m²
✔ Buitenzwembad met glijbaan

Wilt u een vakantiehuis in Noord-Brabant kopen? Bekijk dan het aanbod van Residence Heijendael en neem contact met ons op!

Ons aanbod vakantiehuisjes te koop nabij Noord-Brabant