Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Vakantiehuis kopen Limburg

Vakantiewoning kopen in Limburg

  • Vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen
  • Gegarandeerd rendement
  • Nabij Nationaal Park de Maasduinen

Een vakantiehuis kopen in Limburg

Er zijn diverse redenen te bedenken om een vakantiehuis te kopen in Limburg. Maar of u nou een vakantiewoning koopt om het grootste gedeelte van het jaar te verhuren, of om zelf gebruik van te maken, het is altijd een slimme investering of belegging. Residence Heijendael, gelegen in Limburg, beschikt over diverse vakantiewoningen die te koop staan. De provincie is met haar afwisselende en natuurrijke landschap een echte toeristentrekker wat het extra aantrekkelijk maakt om een vakantiehuis in Limburg te kopen.

Vakantiehuis kopen in Limburg bij Residence Heijendael

Bij Residence Heijendael kunt u een recreatiewoning kopen in Limburg om te verhuren, zelf in te verblijven of een combinatie van beiden. Wanneer u de woning (deels) wilt verhuren kunt u rekenen op een professionele verhuurorganisatie zodat het bezitten van een vakantiewoning een ontspannen aangelegenheid blijft. De recreatiewoningen zijn geschikt voor 4-6 personen. Wat deze woningen bij Residence Heijendael uniek maakt zijn de grote kavels waarop de woningen staan, minimaal 225m² tot ruim 800m². Zo is er op uw kavel altijd wel ergens zon te vinden. Het chalet park beschikt over diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat een verblijf in uw recreatiewoning als een echte vakantie aanvoelt. Op het park is een jeu de boules baan, speeltuin en buitenzwembad met glijbaan aanwezig wat ervoor zorgt dat het park ook geschikt is voor kinderen.

Residence Heijendael in het kort ⤵

✔ Gelegen in Heijen, Noord-Limburg

✔ Recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen

✔ Grote kavels tussen de 225m² en 800m²

✔ Buitenzwembad met glijbaan + peuterbad met glijbaan

Vakantiewoning kopen in Limburg

Residence Heijendael is een luxe chaletpark gelegen in Heijen, Noord-Limburg. Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in Noord-Limburg dan bent u bij Residence Heijendael aan het juiste adres. Het chalet park geniet een unieke ligging grenzend aan Nationaal Park de Maasduinen op slechts 15 minuten van Duitsland en een kleine 30 minuten van Nijmegen. Daarnaast ligt het park ook nog eens vlak aan het water van rivier de Maas. De unieke ligging van Residence Heijendael zorgt ervoor dat u vanaf uw vakantiewoning binnen no-time op de mooiste plekjes van Limburg bent. Dat is interessant voor u als woningeigenaar zodat u zich nooit hoeft te vervelen wanneer u op vakantie bent in uw eigen woning, maar ook zeker voor de vakantiegangers die uw vakantiehuis zullen huren. 

Wilt u een vakantiehuis in Limburg kopen bekijk dan gauw het aanbod van Residence Heijendael en neem contact met ons op!

Bekijk onze mogelijkheden om een vakantiewoning te kopen in Noord-Limburg