Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Beleggen in vakantiewoning

Beleggen in vakantiewoning

  • Meerjarig rendement
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Geschikt voor volledige verhuur

Beleggen in een vakantiewoning in Limburg

Beleggen in een vakantiehuis in Noord-Limburg bij Residence Heijendael is interessant als u wilt genieten van een interessant en gegarandeerd rendement, maar u hier niet teveel naar wilt omkijken. Onze professionele verhuurorganisatie neemt u namelijk alle dagelijkse werkzaamheden uit handen wanneer u een vakantiewoning koopt voor de verhuur. U ontvangt een gegarandeerd rendement over uw belegging in uw recreatiewoning. Er zijn verschillende bouwlijnen waar u in kunt beleggen. Kiest u voor een duurzame Eco woning of voor een lichte en ruime Deluxe woning? Beleggen in een vakantiehuisje bij Residence Heijendael is in ieder geval het verkennen waard!

Uw belegging in een recreatiewoning bij Residence Heijendael

Wanneer u ervoor kiest om te beleggen in een recreatiewoning heeft u wellicht de voorkeur voor volledige verhuur om zo optimaal van uw belegging te profiteren qua rendement. Maar wist u dat wij bij Residence Heijendael diverse vormen van beleggen aanbieden? We lichten ze graag even toe. 

Volledige verhuur

Uw belegging in een vakantiehuis in Limburg levert u het meeste rendement op bij volledige verhuur. U maakt dan zelf geen gebruik van uw vakantiehuis.

Verhuur & eigen gebruik

U wilt natuurlijk financieel profiteren van uw belegging in een recreatiewoning middels verhuur. Maar zelf van uw belegging genieten kan ook als u voor een combinatie van beide kiest.

Volledig eigen gebruik

Wanneer u uw belegging in een vakantiewoning toch vooral ziet om zelf heerlijk te genieten van uw tweede huis in Limburg, dan is volledig eigen gebruik een van de mogelijkheden. 

Impressie van beleggen in een recreatiewoning bij Residence Heijendael 📸

De voordelen van beleggen bij Residence Heijendael

Een belegging in een vakantiewoning bij Residence Heijendael heeft diverse voordelen. Ten eerste profiteert u van de services van onze professionele verhuurorganisatie. De verhuur van uw beleggingsobject wordt u dus volledig uit handen genomen. Ook de prachtige omgeving van Noord-Limburg behoord tot de voordelen van de koop van een vakantiehuis in Limburg. Zowel de verhuurkansen als een eventueel eigen verblijf profiteren van de vele recreatieve mogelijkheden in de omgeving. Struin bijvoorbeeld door schitterende heide, bos of langs de Maas of geniet van kenmerkende Limburgse streekgerechten en de rijke Limburgse historie en cultuur. Wat zijn voor u de belangrijkste voordelen om te beleggen in een vakantiehuisje in Noord-Limburg?

Of plan alvast een afspraak in ⤵