Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael Verkauf
Vakantiehuis aan het water kopen

Vakantiehuis aan het water kopen in Limburg

  • Compleet ingerichte chalets
  • Op familiair park in Heijen
  • Vlak bij de Maas

Vakantiehuis aan het water kopen

Water brengt leven in de brouwerij en een recreatiewoning aan het water roept dan ook automatisch een vakantiegevoel op. Wanneer u een vakantiehuis wilt kopen, voor eigen gebruik of om te verhuren, is het dan ook slim om een vakantiehuis aan het water te kopen. Dit maakt uw woning extra aantrekkelijk voor vakantiegangers maar ook voor uzelf!  Bij Residence Heijendael, een vakantiepark in Limburg gelegen aan de Maas, staan diverse vakantiehuisjes aan het water te koop. Wanneer u besluit hier een recreatiewoning aan het water te  kopen kunt u er namelijk voor kiezen deze zelf te gebruiken of (deels) te verhuren, de keuze is aan u!

Vakantiewoning aan het water kopen in Limburg

Residence Heijendael is een luxe maar simpel en familiair vakantiepark gelegen in Heijen, Limburg. Hier staan diverse vakantiehuizen en chalets aan het water te koop. Wanneer u besluit een vakantiehuis aan het water te kopen bij Residence Heijendael geniet u van een unieke locatie. Het park ligt vlak bij de Maas, op slechts 15 minuten rijden van Duitsland, een klein halfuur van Nijmegen en grenst aan Brabant. Daarnaast ligt het park op slechts 10 minuten rijden van Nationaal Park de Maasduinen. Vanuit uw vakantiewoning aan het water op Residence Heijendael hoeft u zich dus geen moment te vervelen! Ga shoppen en cultuur snuiven in Nijmegen, fietsen langs de Maas of wandelen door het prachtige nationale park. 

Vakantiehuis aan het water kopen bij Residence Heijendael

De recreatiewoningen aan het water die te koop staan bij Residence Heijendael zijn geschikt voor 4 to 6 personen en staan op ruime kavels. Elke accommodatie heeft een grote tuin wat ervoor zorgt dat u veel privacy ervaart in uw vakantiewoning. Daarnaast zijn de huizen sfeervol en compleet ingericht en zijn er een badkamer en complete keuken aanwezig. Er zijn diverse faciliteiten op het park aanwezig welke zowel voor vakantiegangers als eigenaren beschikbaar zijn tijdens het verblijf. Wanneer u besluit een vakantiehuis te kopen aan het water bij Residence Heijendael heeft u de keuze om deze te verhuren, gedeeltelijk te verhuren of het hele jaar door zelf te gebruiken. Wanneer u ervoor kiest om uw woning (gedeeltelijk) te verhuren kunt u gebruik maken van onze professionele verhuurorganisatie die ervoor zorgt dat alles omtrent uw verhuur op rolletjes verloopt

Faciliteiten op Residence Heijendael

  • Buitenzwembad met grote glijbaan
  • Apart peuterbad
  • Jeu de boules baan
  • Grote buitenspeeltuin
  • Restaurant
  • Fietsverhuur
  • Wasserette

Bekijk al onze accommodaties