Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Investeren vakantiehuis

Investeren vakantiehuis

  • Investeren in een vakantiewoning in Limburg
  • Gegarandeerd rendement
  • Professionele verhuurorganisatie

Investeren in een vakantiehuis

Heeft u al eens overwogen om te gaan investeren in een vakantiehuis? Bij Residence Heijendael vindt u prachtig gelegen vakantiewoningen in de Limburgse natuur, nabij Nationaal Park de Maasduinen. Een vakantiehuis kopen op ons vakantiepark is mogelijk voor eigen gebruik of voor de verhuur. Daarbij profiteert u van de parkfaciliteiten die uw vakantie tot een groot succes brengen en geniet u van het afwisselende en natuurrijke landschap die Limburg u te bieden heeft. Dit maakt het investeren in een vakantiewoning bij Residence Heijendael erg aantrekkelijk. 

Investeren in een vakantiewoning op Residence Heijendeal

Ons unieke vakantiepark is de ideale plek om te investeren in een vakantiewoning. Waarom? Residence Heijendael is een familiair vakantiepark, luxueus maar zonder pretenties, en bevindt zich nabij de Maas en op de grens van Brabant en Limburg. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor uitstapjes. Ook onze parkfaciliteiten zorgen voor veel vertier voor jong en oud. Er is een buitenzwembad met glijbaan, jeu de boule baan, buitenspeeltuin en een restaurant. Handige facililiteiten zoals een wasserette en fietsverhuur zijn ook aanwezig.

Onze vakantiewoningen liggen op ruime kavels waardoor u geniet van veel privacy. Als u kiest voor investeren in een recreatiewoning, dan heeft u de keuze uit vakantiewoningen voor maximaal 6 personen, volledig ingericht met moderne voorzieningen. In de ruime tuin kunt u heerlijk vertoeven op het terras met meubilair. Gaat uw voorkeur uit naar een vakantiehuis aan de bosrand of aan het water? Ontdek de mogelijkheden bij Residence Heijendal om te investeren in recreatief vastgoed.

Over Residence Heijendael

Op ons vakantiepark heeft u de keuze om te investeren in een vakantiewoning voor (gedeeltelijk) eigen gebruik of voor de verhuur. Kiest u voor eigen gebruik, dan kunt u zo vaak u wilt vakantie vieren in uw vakantiehuis op eigen grond. Gaat uw voorkeur toch uit naar de verhuur? Dan adviseren wij u dit te verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Ons team ontzorgt u volledig en begeleidt u door het gehele aankoop traject, zodat u kunt genieten van uw waardevolle investering met gegarandeerd rendement.

Ons park in het kort

  • Vakantiewoningen op ruime kavels
  • Voor (gedeeltelijk) eigen gebruik of verhuur
  • Gegarandeerd rendement
  • Nabij Nationaal Park de Maasduinen
  • Faciliteiten voor jong en oud

Bekijk onze mogelijkheden voor het investeren in een vakantiewoning ⤵