Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Investeren in recreatief vastgoed

Investeren in recreatief vastgoed

  • Recreatief vastgoed in Noord-Limburg
  • Zowel volledige verhuur, eigen gebruik of beide
  • Vastgoed voor 4 of 6 personen

Investeren in recreatief vastgoed in Noord-Limburg

Investeren in recreatief vastgoed geeft u een interessant meerjarig rendement én de mogelijkheid om ook zelf van uw investering te genieten tijdens vakanties. De vakantiewoningen van Residence Heijendael zijn gelegen in Heijen, Noord-Limburg. Wij bieden diverse soorten recreatief vastgoed waar u in kunt investeren. Kiest u voor de Eco, Comfort, Wood of Deluxe line? Bij het investeren in recreatief vastgoed heeft u de keuze uit volledige verhuur, volledig eigen gebruik of een combinatie van beide. Het rendement van uw recreatief vastgoed hangt natuurlijk af van deze keuze waarbij volledige verhuur u de beste opbrengst biedt. Onze adviseurs adviseren u graag!

Waarom investeren in recreatie vastgoed?

Wanneer u ervoor kiest om te investeren in recreatief vastgoed, dan heeft u de keuze om uw woning volledig te verhuren, enkel voor eigen recreatie te gebruiken of een combinatie van beide opties. We lichten de mogelijkheden even uit:

Volledige verhuur

Wanneer u er voor kiest om uw woning volledig te verhuren zal het rendement op uw vakantiehuis in Limburg het hoogst uitvallen. Volledige verhuur biedt ook fiscale voordelen. Zo kunt u de btw (21%) geheel terugvragen bij de belastingdienst bij de aangifte van uw inkomstenbelasting. De verhuur wordt u uit handen genomen door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u zorgeloos profiteren van uw belegging in recreatief vastgoed.

Volledig eigen gebruik

Kiezen voor eigen gebruik is natuurlijk ook mogelijk. U verhuurt uw recreatieve vastgoed dan niet en kunt op ieder moment gebruik maken van uw belegging. Bij beleggen in recreatief vastgoed voor eigen gebruik kunt u de btw niet terugvragen bij de belastingdienst. Kiezen voor eigen gebruik is interessant in Noord-Limburg. De regio is een prachtige vakantie omgeving waar u het hele jaar door heerlijk kunt wandelen en fietsen en kunt genieten van natuur én cultuur. 

Combinatie van beide

Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is het beste van beide werelden. U ontvangt rendement over uw investering in recreatief vastgoed wanneer uw vakantiewoning verhuurt wordt. Maar u kunt ook zelf gebruik maken van uw vakantiewoning om heerlijk te genieten van uw belegging en het Limburgse landschap. Fiscaal profiteert u omdat u naar ratio de btw kunt terugvragen. 

Recreatief vastgoed in Limburg

Bij Residence Heijendaal kunt u beleggen in recreatief vastgoed, onze woningen zijn geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen. We bieden diverse lijnen met ieder hun eigen stijl en in diverse prijscategorieën. Zo is onze Eco line volledig elektrisch met een duurzame houten afwerking. Onze Deluxe line beschikt over grote raampartijen die voor veel licht zorgen en waar u geniet van veel ruimte in en rondom de woning. Ook onze Wood line en Comfort line zijn het ontdekken waard! Bovendien liggen een aantal vakantiewoningen aan het water, een populaire locatie onder vakantiegasten.

Noord-Limburg straalt veel rust en ruimte uit. Residence Heijendael is gelegen vlak bij de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. Wanneer u er dus voor kiest om hier te investeren in recreatief vastgoed genieten zowel de parkgasten als uzelf van deze schitterende omgeving. 

Lees meer over het investeren in een tweede woning in Limburg ⤵