Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Bungalow kopen in Limburg

Bungalow kopen in Limburg

  • Bungalow te koop in Limburg
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Ruime kavels met privacy

Bungalows te koop in Limburg

Eigenaar worden van een luxe bungalow in Limburg? Residence Heijendael heeft diverse bungalows te koop in Limburg. Door de unieke ligging van het park biedt uw eigen bungalow in Limburg een ideaal uitgangspunt om de omgeving van de Maas, Limburg en zelfs Noord-Brabant te verkennen. Benieuwd naar de mogelijkheden om een bungalow te kopen in Limburg?

Bungalow kopen in Limburg

Bij Residence Heijendael kunt u een bungalow kopen in Limburg voor 2, 4 of 6 personen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw bungalow in Limburg, of u nu kiest voor een bungalow met twee of drie slaapkamers, een royale tuin of een bungalow gelegen aan het water. Vanwege het uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd uw droombungalow. 

Daarnaast kunt u bij de aankoop van een bungalow ook gebruik maken van onze diverse faciliteiten op het park, neem een duik in het zwembad of kijk toe hoe de kinderen genieten in de grote speeltuin. Kortom, vertier voor het hele gezin.

Residence Heijendael in het kort:

✔️ Bungalows voor 2 tot 6 personen

✔️ Royale kavels van 225 tot 800 m²

✔️ Toplocatie in de natuur van Noord-Limburg

✔️ Zwembad en speeltuin voor de kinderen

✔️ Professionele verhuurorganisatie

✔️ Voor eigen gebruik, verhuur of combinatie

Een bungalow kopen bij Residence Heijendael

Het park is een luxe vakantiepark gelegen in Heijen, Noord-Limburg. De unieke ligging aan Nationaal Park de Maasduinen, de nabije grens van Duitsland en op kleine 30 minuten van de stad Nijmegen biedt iedere recreant de perfecte uitvalsbasis om op pad te gaan. Limburg ontdekken vanaf uw eigen bungalow, dat klinkt toch als een droom die uitkomt? Niet alleen voor u, maar ook voor de huurders van uw woning wanneer u kiest om deze ook voor de verhuur beschikbaar te stellen. Zo profiteert u naast een waardevaste investering ook nog eens van een aantrekkelijk rendement. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen. Kortom, het kopen van een bungalow in Limburg is een aantrekkelijke investering.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor de aankoop van een bungalow in Noord-Limburg? Neem gerust contact op of download vrijblijvend onze brochure.

Bungalow kopen in Limburg voor eigen gebruik en/of verhuur

Een bungalow kopen in Limburg biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit het eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van beide. Wij sommen de mogelijkheden kort voor u op:

➤ Eigen gebruik - U koopt de bungalow helemaal voor uzelf. Vakantie vieren op de momenten dat het u uitkomt! Last minute een zomers weekend weg? Geen probleem, uw recreatiewoning is altijd beschikbaar.

➤ Verhuur - U stelt uw bungalow beschikbaar voor de verhuur, zodat u een aantrekkelijk rendement kunt ontvangen op deze investering. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig.

➤ Combinatie eigen gebruik en verhuur - Vakantie vieren in uw bungalow wanneer u dat wilt en op de momenten daarbuiten uw bungalow beschikbaar stellen voor de verhuur. Een fijne combinatie!

Bekijk al onze bungalows in Limburg