Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
Vakantiehuis kopen Funda

Vakantiehuis kopen Funda

 • Professionele verhuurorganisatie
 • Ruime kavels met parkeerplaatsen
 • Recreatiewoningen voor maximaal 6 personen

Vakantiehuis kopen via Funda

Op zoek naar een vakantiewoning in Limburg via Funda? Dan zult u de woningen van Residence Heijendael niet snel tegenkomen. Om vakantiewoningen in Limburg aan te bieden via Funda moet een makelaar namelijk zijn aangesloten bij de NVM. Aangezien de verkoop van de woningen van Residence Heijendael niet bij een makelaar ligt zullen de vakantiewoningen in Limburg niet te koop staan op Funda. Natuurlijk is het mogelijk om bij Residence Heijendael te investeren in een vergelijkbaar vakantiehuis die op Funda zou staan. Hierbij kunt u kiezen om het huis te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Recreatiewoning kopen via Funda

Zoals u weet is het niet alleen mogelijk om een recreatiewoning te kopen via Funda. Bij Residence Heijendael heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Daarnaast zijn ze gelegen op ruime kavels variërend tussen de 225 en 800 m² groot, waar u de beschikking heeft over uw eigen parkeerplaats. Onze professionele verhuurorganisatie neemt de zorg graag uit uw handen, dankzij onze persoonlijke begeleiding weet u precies waar u aan toe bent. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak bij ons maken om vervolgens een vakantiewoning te kopen die niet op Funda staat. 

De meeste vakantiewoningen op Funda bieden niet de voordelen van de woningen bij Residence Heijendael. Zo heeft u bij Residence Heijendael een woning op een zeer unieke locatie. U bent omringd door vele natuurgebieden en binnen 15 minuten in Duitsland. Daarnaast grenst Nationaal Park de Maasduinen aan Residence Heijendael en is makkelijk te bereiken. Samen met de ligging op de grens van Brabant en Limburg biedt ons vakantiepark de perfecte vakantiebestemming. 

Kortom, u hoeft niet persé een recreatiewoning te kopen via Funda, want u heeft ook een ruime keuze aan mooie natuurhuisjes bij Residence Heijendael.

In het kort:

 • Gelegen in Heijen, Limburg
 • Kavels tussen de 225 en 800m²
 • Woningen voor 4 tot 6 personen
 • Met eigen parkeerplaats
 • Inclusief gebruik parkfaciliteiten
 • Zorgeloos investeren
 • Persoonlijke begeleiding
 • Professionele verhuurorganisatie

Funda recreatiewoning in Limburg

Wanneer u een recreatiewoning in Limburg koopt bij Residence Heijendael, kunnen u en uw gasten vrij gebruik maken van onze  parkfaciliteiten. Zo beschikken wij over een zwembad met glijbaan en apart peuterbad, een buitenspeeltuin, jeu de boules baan, restaurant en een bar. Voor alle leeftijden zijn er diverse faciliteiten aanwezig. Zowel de parkfaciliteiten als de levendige omgeving maken Residence Heijendael een zeer aantrekkelijke bestemming voor vakantiegangers.

Een recreatiewoning kopen bij ons vakantiepark is een uitstekend keuze wanneer u zorgeloos wilt investeren in een vakantiehuis. Zit u eraan zit te denken om een recreatiewoning te kopen via Funda? Denk dan nog even goed na over het ruime aanbod bij Residence Heijendael. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze adviseurs  of vraag een brochure aan. 

Bekijk ons aanbod aan recreatiewoningen