Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
 Vakantiewoning kopen Cuijk

Vakantiewoning kopen nabij Cuijk

  • Kavels tussen de 225 en 800m²
  • Woningen voor 4 tot 6 personen
  • Gelegen op 13 km van Cuijk

Vakantiewoning kopen nabij Cuijk

Bent u van plan om een vakantiewoning te kopen in of nabij Cuijk? Bekijk dan de vakantiewoningen bij Residence Heijendael. Het vakantiepark beschikt over een uitgebreid aanbod aan recreatiewoningen. Het park heeft een unieke ligging in Noord-Limburg en ligt op slechts 13 kilometer van Cuijk. Bij Residence Heijendael kunt u een vakantiewoning kopen nabij Cuijk voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bekijk het aanbod en vindt uw droomwoning in Noord-Limburg.

Residence Heijendael nabij Cuijk

Recreatiewoningen te koop nabij Cuijk

De vakantiewoningen die te koop staan nabij Cuijk op Residence Heijendael zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Iets wat Residence Heijendael uniek maakt als vakantiepark in de buurt van Cuijk zijn de zeer ruime kavels. Met kavels tussen de 225 en 800m² heeft u veel ruimte en privacy. Daarnaast beschikt het vakantiepark nabij Cuijk over diverse parkfaciliteiten die ervoor zorgen dat u en uw gasten optimaal kunnen genieten. Zo is er een groot buitenzwembad met glijbaan, speeltuin en jeu de boules baan.

Heijendael Eco Cottage | 4-persoons

Een unieke vakantiewoning! Dat is de Heijendael Eco Cottage. De woning is geschikt voor 4 personen en heeft een duurzaam karakter.
Bekijk de Eco Cottage

Vakantiewoning kopen in Cuijk

Wanneer u graag een vakantiewoning wilt kopen in Cuijk is het verstandig om ook in de omgeving van Cuijk te zoeken. Want bij Residence Heijendael heeft u een ruime keuze uit vakantiewoningen gelegen op zeer ruime kavels op slechts 13 kilometer van Cuijk. Wanneer u wilt investeren bij Residence Heijendael kunt u kiezen uit drie verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een woning kopen voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide. Wanneer u ervoor kiest om de vakantiewoning te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een vakantiewoning nabij Cuijk? Vraag dan onze brochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een advies gesprek.

De vakantiewoningen nabij Cuijk van Residence Heijendael