Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Residence Heijendael - Verkoop
  Vakantiehuis op eigen grond kopen

Vakantiehuis op eigen grond kopen

  • Kavels tussen de 225 en 800m²
  • Gelegen in Heijen, Limburg
  • Recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen

Vakantiehuis op eigen grond kopen

Vakantiepark Residence Heijendael biedt de perfecte uitvalsbasis om een vakantiewoning op eigen grond te kopen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan recreatiewoningen, allen gelegen op een unieke locatie in Limburg. Residence Heijendael ligt namelijk op 15 minuten van Duitsland af en ligt nabij Nationaal Park De Maasduinen. Of u uw recreatiewoning nu koopt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide, het kan allemaal. Bekijk ons aanbod en kom erachter welke recreatiewoningen op eigen grond te koop zijn!

Recreatiewoning op eigen grond te koop

De recreatiewoningen die op eigen grond te koop staan, zijn geschikt voor maximaal 6 personen. U beschikt over 2 of 3 slaapkamers, een ruime woonkamer, (open) keuken en een badkamer. Dankzij een uitgebreid aanbod aan recreatiewoningen zit er altijd wel een vakantiehuis tussen die aan uw wensen voldoet. De vakantiewoningen die op eigen grond te koop zijn, liggen in een bosrijke omgeving. Extra fijn, ze beschikken namelijk over een ruime woonkamer met veel lichtinval. Op het vakantiepark zijn er diverse vakantiewoningen met eigen grond te koop variërend van Standaard, Comfort, Royal Wood en Deluxe woningen. Gaat u voor een vakantiewoning aan het water of aan de bosrand?

U kunt bij ons zorgeloos investeren, onze professionele verhuurorganisatie helpt u graag verder. Kom erachter welk vakantiehuisje het beste bij u past en neem contact met ons op.

Kopen bij Residence Heijendael

Wanneer u een vakantiehuis op eigen grond koopt op ons vakantiepark, recreëert u in een omgeving die bruist van de natuurgebieden.Nabij deze unieke woonlocatie zijn er genoeg wandel- en fietsroutes en gezellige dorpjes in de buurt. Zo bent u ook binnen 15 minuten in Duitsland. Ook mag u gebruik maken van onze parkfaciliteiten. De faciliteiten bevinden zich op een centrale ligging, dicht bij uw woning. Wij beschikken onder andere over een wasserette, restaurant, speeltuin, fietsverhuur en zwembad. 

Waarom Residence Heijendael:

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreid aanbod voor maximaal 6 personen
  • Ruime kavels met parkeerplaatsen
  • Zorgeloos investeren
  • Inclusief gebruik van de parkfaciliteiten

De woningen van Residence Heijendael